Nyfiken på livet

Nyfikenhet på livet kan ta sig många uttryck, till exempel att man som Kjell hunnit med allt från att prya som munk och arbeta som pizzabagare till att vara golfproffs, ta en master i business administration och skriva böcker. Som nyutbildad civilekonom fick Kjell sina första uppdrag som ledarskapskonsult på Sällma i Göteborg. I dag, tjugoåtta år senare, är Kjell coach med hela världen som arbetsfält. Han jobbar med de största bolagen inom näringslivet, med symfoniorkestrar, med skådespelare och med världsnamn inom bland annat golf, tennis, skidor, ridning och hockey.

Kjell har en genuin nyfikenhet på det mänskliga beteendet. Hans spännande möten med människor i skilda miljöer, branscher och kulturer har lagt grunden till att han i dag kan dela med sig av många värdefulla insikter om hur vi kan påverka och förändra våra egna liv, beteenden och uppnå bestående förändringar, framgång och lycka.

Kjell Enhager är coach inom näringsliv, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största världsstjärnorna och företagen i Sverige och världen.

Kjell har ett stort socialt engagemang, bland annat som ambassadör för Hjärnfonden och genom sitt arbete för organisationerna Bris och Mentor. Hjärnfonden samlar in pengar till forskning om hjärnan och sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. De arbetar också för att öka kunskapen om hjärnan hos allmänheten genom information, föreläsningar och seminarier.

Mentor är en ideell organisation som jobbar med mentorskap för unga mellan 13 och 17 år. De ger ungdomar kraft att växa och når tusentals ungdomar varje år genom våra olika mentorskap.

Bris är en politiskt och religiöst obunden barnrättsorganisation. Deras verksamhet kretsar kring stöd och hjälp till utsatta barn och unga. Men deras uppdrag sträcker sig längre än så. Detta då de jobbar för att förbättra barns och ungas villkor och rättigheter enligt barnkonventionen.

Kurser

Se kommande kurser

Butiken

Böcker & Streamingfilmer i butiken

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta Kjell